Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Cadeau voor strandliefhebber

Voor de echte strandliefhebber

Wat geef je een echte strandliefhebber voor cadeau? Je wilt een origineel strand cadeau geven. Wij van Zoutbloed helpen jou met onze conceptstore voor originele & duurzame strand cadeaus. In deze blog zetten wij onze favoriete strand cadeau's voor jou neer.

Boek I love the Seaside

Boek I love the Seaside

Voor de echte strandliefhebber zijn dit heerlijke boeken. Er zijn verschillende delen van Frankrijk tot Portugal. De allerleukste plekken langs de kust kom je in dit boek tegen. Van watersport stranden tot gezellige dorpen met barretjes én perfecte oorden waar je goed met kinderen naar toe kunt. 

Schilderij 

Het strand en de zee in je huis halen? Dit is een schilderij voor mensen die het strand niet kunnen missen. Het schilderij kan je zowel aan de muur hangen of op een kast tentoonstellen. 

Strandtafel

Dit is een must have voor mensen die graag naar het strand gaan. Lekker je drinken neerzetten op je strandtafel. Er komt geen zand in je eten en drinken en je kan heerlijk een dagje genieten op het strand. 

Surf Poncho

Deze gave poncho houdt je lekker warm na het surfen of een andere watersport. Heerlijk om te doen als je uit de zee komt rennen en even snel wilt opwarmen. Een origineel en leuk cadeau om te geven!

Cadeauset Artic

Vind je het moeilijk om een cadeau te bedenken? Wij hebben een leuk cadeau set voor je gemaakt! 

Hierin vind je:

  • Kokosnoot Kaars Artic White
  • De body butter Helemaal Shea
  • Een heerlijk Wakame zeezout zeepje van Helemaal Shea
  • Bamboe Zeepbakje. 

Wij pakken het cadeau leuk voor je in, zodat je hem gelijk kan geven.

Cadeaubon Zoutbloed

Er is zoveel keuze in onze Zoutbloed webshop dat het best lastig kiezen is. Daarom hebben wij onze Zoutbloed cadeaubon in verschillende prijzen. Degene die wordt verrast kan zelf kiezen wat hij/zij leuk vindt om te krijgen uit onze shop.


Zit hier jouw perfecte cadeau niet tussen? Bekijk dan onze webshop waar nog veel meer cadeau ideeën staan voor hem en haar!