Verzending vanaf €25,- gratis / Gratis koeltasje bij bestelling boven €50! / Binnen 2 werkdagen.

Nieuws

 • Ebook: in 12 stappen klaar voor een stranddag!

  Wil jij weten hoe je startklaar bent voor de eerste beste stranddag? Neem deze twaalf stappen en geniet van een onbezorgde dag. Lekker picknicken op het strand, schelpen zoeken, je zandkasteel bouwen of jezelf verliezen in een boek. Met onze duurzame strandaccessoires heb je zeker weten een fijne dag aan zee!

 • Zoutbloed haalt bamboe serviesartikelen uit assortiment

  De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft vandaag op 15 februari het advies uitgebracht om bamboe serviesartikelen zoals koffiebekers en serviesgoed niet meer te gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat de producten schadelijk zijn voor de gezondheid door de combinatie van formaldehyde en melamine in het product. Dit kan leiden tot maagirritaties en/of maagzweren. 
 • Weg met de microplastics, je beautyproducten zitten er vol mee!

  Wist je dat beautyproducten vol zitten van microplastics? Producten die je wellicht dagelijks gebruikt, op je huid smeert en je via het afvoerputje weer wegspoelt. Ja, ook in bekende A-merken! Zo zat er in de tandpasta die mijn tandarts me aanbevolen had zelfs microplastic, wacht... dit stop je dus in je mond! Behalve dat het ongezond is om plastic te consumeren komt het via het riool in de oceanen terecht. En weer in de fauna die in de zee leeft.  Waterzuiveringsinstallaties krijgen deze dus niet uit het water. Actie is nodig en nu snel!
 • Wie is Eva en wat wil ze met Nalu project bereiken?

  Eva Diemer is oprichter van Nalu Project. Ze is van origine Duits en werkt vanuit de Portugese surfhotspot Sagres. Ze geeft oude wetsuits een tweed...
 • Deze wegwerpplastics zijn sinds dit jaar verboden! Dit zijn de alternatieven!

  Plastic wegwerpbestek, wattenstaafjes, rietjes, roerstaafjes en ballonstokjes vind je vanaf dit jaar niet meer in de winkelschappen. De Europese Unie heeft de verkoop verboden. Ook bewaarbakjes en bekers van EPS zijn sinds 1 januari verbannen. Logisch want deze plastic producten zorgen voor heel veel plastic soep!

   

 • Hoe duurzaam is Sanne van Zoutbloed zelf?

  ‘Practise what you preach’ is natuurlijk een bekend motto. Dus hoe duurzaam is Sanne van Zoutbloed nu zelf? Ik voel me zelf geen groene hippie maar het zijn de kleine beetjes die een groot verschil maken. Volgens een testje die ik onlangs deed ben ik bovengemiddeld duurzaam. In deze blog vertel ik je hoe ik zelf bewust bezig ben om minder plastic te gebruiken en hoe ik mijn best doe beter te zijn voor het milieu.