Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Uitjes voor in de voorjaarsvakantie

Uitjes aan de kust

In Nederland zijn er genoeg leuke uitjes voor aan de kust. Maar waar zijn de leukste uitjes? Wij hebben ze voor je uitgezocht en natuurlijk getest. Lees in deze blog welke uitjes jij deze voorjaarsvakantie kan gaan doen.

Sea life Scheveningen

Sea Life Scheveningen is een groot zeeaquarium. Hier kun je veel leren over de onderwaterwereld. Met ruim 45 aquaria's ontmoet je de otters, de roggen, de zeepaardjes en nog veel meer. Kan jij Nemo vinden?

Als je Sea Life helemaal gezien op kan je daarna ook nog een stukje op het strand lopen. Je loopt vanuit Sea Life zo het strand op. 

Kan een afbeelding zijn van kind en buitenshuis

Zeehondencentrum Pieterburen

Pieterburen is een plaats in het noorden van Groningen. Hier zit een zeehondencentrum. Dit is de grootste van Europa. Dagelijks zorgt een team van dierenartsen en verzorgers de zieke, gewonde of verzwakte zeehonden. Jij kunt hier meekijken tijdens de verzorging van de zeehonden. 

Het centrum is dagelijkse open van 10:00 tot 17:00. Kom jij kijken hoe er voor de zeehonden wordt gezorgd?

Kan een afbeelding zijn van eten en waterpartij


Wrakkenmuseum

Op Terschelling zit het Wrakkenmuseum. De eigenaar en wrakduiker Hille van Dieren verzamelt sinds 1975 opgedoken stukken van vele scheepswrakken. Het is een spannend en indrukwekkend museum voor volwassenen en kinderen. Zo staan er grote stukken opgesteld zoals ankers, kanonnen en de toren van een Engelse onderzeeboot. Achter het museum staat een piratenschip waar kinderen in kunnen spelen.

Wrakkenmuseum Terschelling | Terschelling info


The beach aalsmeer

The Beach is een indoor strandlocatie gevestigd in de oude bloemenveiling van Aalsmeer. Je kan hier verschillende strandspelen doen en je kan je eigen mini beachvolleybal toernooi organiseren. The beach organiseert ook verschillende workshops zoals Brazilian percussion. 

Een sportief uitje voor jong en oud!


Zee aquarium

Nog een onderwaterwereld! Sta oog in oog met de dieren uit de onderwaterwereld. In het zee aquarium in bergen op doom zijn meer dan 300 verschillende vissoorten te zien. Je ziet bijvoorbeeld vissoorten uit de Atlantische Oceaan, Tropische wateren of de Noordzee. Je ontdekt hier de meest fantastische vissen en spannende zeedieren. Welk dier hoop jij te zien?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Zandverhalen

Een gewone loods van buiten, maar binnen stap je in een bijzondere wereld. Bekijk een van ‘s werelds grootste binnen-zandprojecten! Met zo’n 4000 m3 zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, komen de verhalen van de cultuur van bijbels en botters tot stand. Wandel langs de mooie kunstwerken van zand!

Reuzenrad

Op de pier van Scheveningen staat een groot reuzenrad. Het is Europa’s eerste reuzenrad boven zee. Het reuzenrad is wel 50 meter hoog en hierdoor heb je uitzicht over zee, strand en de Skyline van Den Haag. Een ritje duurt ongeveer 10 minuten. 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Allemaal leuke uitjes voor aan de kust. Heerlijk om met je kinderen te doen in de voorjaarsvakantie. Welk uitje ga jij beleven deze vakantie?