Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Uitjes aan de kust tijdens de meivakantie

Binnenkort is het alweer tijd voor de meivakantie! Wat is er leuker dan een dagje weg naar de kust? In deze blog delen we een aantal leuke tips voor activiteiten aan de kust. Ben je benieuwd naar de uitjes? Blijf dan vooral lezen!

 

Kajakken op de Noordzee

Houd jij wel van een uitdaging en van avontuur? Pak je peddel en vaar met je kajak tegen de golven in. Baan je een weg door de Noordzee en laat je door de golven meevoeren, beleef een heerlijk gevoel van vrijheid. Deze activiteit is goed te combineren met andere activiteiten aan de kust. Denk bijvoorbeeld aan suppen, blokarten over het strand of lekker BBQ’en aan zee. 

https://www.1001activiteiten.nl/kajakken-op-de-noordzee 

Blokarten op het strand

Ben jij iemand die houdt van het strand en snelheden van maar liefst 90 km per uur? Dan is Blokarten echt iets voor jou! De laatste jaren neemt de populariteit van blokarten steeds meer toe. Het is dan ook een leuke activiteit om te gaan doen met bijvoorbeeld je vriendengroep. Meer informatie over deze activiteit vind je op:  https://beachevents.nl/activiteit/blokarten/ 

Maak een ritje met de stoomtrein

Ooit gehoord van de ouderwetse stoomtrein in Katwijk aan zee? Dit is een ideale activiteit voor iedereen die ervan houdt om een beetje sfeer van vroeger te proeven. Bij het vertrek- en aankomststation kun je meteen een binnen- en buitenmuseum bezoeken met oude rijtuigen en diesel- en stoomlocomotieven. Dus puf mee met deze antieke houten trein!

https://stoomtreinkatwijkleiden.nl/ 

Leer kitesurfen bij West Beach

Heb je ooit gehoord van kitesurfen? Misschien heb je al weleens mensen op het water gezien die met een grote vlieger en een surfboard de golven trotseren. Maar wist je dat er aan de Westlandse kust meerdere kitesurfscholen gevestigd zijn? Ook jij kan deze meivakantie dus de golven bedwingen! Ben je geen fan van watersport, maar houd je wel van het strand? Geen zorgen, er is genoeg te beleven in Monster! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje Bubble Soccer of een tochtje door de duinen op een Stoothout? Meer informatie vind je op https://westbeach.nl/kitesurfschool/

 

De Pier in Scheveningen

Op de Pier in Scheveningen is zo veel te beleven. Van een lekkere strandwandeling of een hapje eten. Maar er zijn ook zeker een paar leuke activiteiten die jij kunt gaan doen in de meivakantie. Wij hebben de populairste activiteiten op een rijtje gezet. 


Zipline De Pier

Ben jij iemand die houdt van snelheid en ben je niet bang voor hoogte? Dan is deze zipline echt iets voor jou! En het leuke is, je kunt deze ervaring delen, want er is niet één, maar er zijn twee ziplines. Je begint in de top van de Bungy Toren en vliegt langs het reuzenrad, over zee en strand en eindigt boven gezellige terrasjes. En met een afstand van 350 meter en een snelheid tot ruim 70 km per uur, is dit de meest unieke zipline van Nederland. 

https://www.pier.nl/company/zipline-de-pier/ 


Bungy jump Holland

Ben jij op zoek naar een echte adrenalinekick en wil je Scheveningen en Den Haag eens vanuit een heel ander perspectief bekijken? Dan is bungeejumpen vanaf de speciale kraan op de Pier echt iets voor jou! Vanaf maar liefst 60 meter hoogte spring je recht boven de Noordzee en beleef je een onvergetelijke ervaring. Voel de wind door je haren, het zonnetje op je gezicht en de spanning door je hele lijf. Kortom: The best way to get high in Scheveningen!

https://www.pier.nl/company/bungy-jump-holland/ 


Reuzenrad op De Pier

Ervaar Europa’s eerste reuzenrad boven de zee. Het rad is maar liefst 50 meter hoog en heeft 36 gondels met airco. Perfect dus voor een warme voorjaarsdag! Je kijkt uit op de zee, het strand en de skyline van het mooie Den Haag. Maar er is meer, want je hoeft niet alleen te genieten van het uitzicht, maar ook van lekker eten. Lunchen, dineren of een high tea op hoogte is allemaal mogelijk. Neem je vrienden mee, want elke gondel heeft plek voor zes personen. Genoeg plek dus.

https://www.pier.nl/company/reuzenrad-op-de-pier/  


Voor de kleintjes

Op zoek naar leuke activiteiten voor het hele gezin? Ook de kleintjes kunnen zich volop vermaken met 'Play & Bounce'! Of het nu regent of de energie gewoon even moet worden losgelaten, dit is dé plek om te klimmen, glijden, springen en rennen. Het paradijs voor kinderen tot 10 jaar bestaat uit een zachte speelruimte en een trampolinepark voor de grotere kids. Terwijl de kinderen zich uitleven, kun jij genieten van een heerlijk kopje koffie en iets lekkers. Zet je schrap voor een dag vol plezier en ontspanning!

https://www.pier.nl/company/play-bounce/ 




Hierbij hebben we een aantal leuke uitjes op een rijtje gezet die je kunt doen tijdens de meivakantie. Waar wacht je nog op? Maak er een onvergetelijke tijd van vol avontuur en plezier! Geniet met het hele gezin van al het moois dat deze tijd van het jaar te bieden heeft.