Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Nieuwe artikelen in onze webshop!

Nieuwe artikelen!

We hebben weer nieuwe producten! Vandaag lichten we een aantal van onze nieuwe producten uit in onze blog. Benieuwd naar de producten? Neem dan een kijkje in onze Zoutbloed webshop!

House of Disaster mokken

Deze decoratieve mokken zijn echt een feestje voor het oog. Momenteel verkopen we twee verschillende soorten. Een super mooie met bladmotief en afgewerkt met gouden details. En de ander geïnspireerd op de tuin van Eden, met een schilderachtig bloemenpatroon en contrasterende strepen. Het leuke van deze mokken is dat ze worden verpakt in een mooie bedrukte geschenkdoos.

Geborduurde portemonnees

Deze leuke portemonnees zijn ideaal om wat muntgeld, kleine spulletjes en lipgloss in te bewaren. Het etui'tje heeft een gedrukt Under the Sea-dessin met speelse geborduurde kenmerken en kraaltjes. Verkrijgbaar in drie verschillende designs: walvis, vis en een walrus.



Etui met borduursels

Dit leuke katoenen zakje is perfect om stiften of make-up in te bewaren. Het etui'tje heeft een gedrukt Under the Sea-dessin met speelse geborduurde kenmerken zoals kwastjes van de octopus tentakels en een regenboog ritssluiting. Afgewerkt met heldere biezen en blauw doorgestikt katoen aan de achterkant.



Interactieve kinderboekjes

Een interactief kinderboek is een boek dat kinderen op een spelende manier een onderwerp leren. We hadden al 2 interactief kinderboeken in onze webshop staan. Nu hebben we er nog 2 toegevoegd een van speuren in de dierenwereld en speuren in het kabouterbos.



Vegan Werfzeep

Werfzeep is een biologische zeep dat gemaakt wordt van natuurlijke producten. In onze webshop hebben we een aantal werfzepen staan. Zo hebben we onder andere de zepen: Herfstzeep, lentezeep, boszeep, kruidenzeep en nog een paar andere. Ben jij benieuwd naar alle andere zepen? Neem een bezoekje aan onze website.


Thermosfles

Een van onze nieuwe producten is ook de nieuwe Thermosflessen. We verkopen deze in verschillende varianten. Zo hebben we flessen van 500ml, 850, en 1000ml. De flessen kan je ook in verschillende designs halen. Als je houdt van de smaak van fruit of thee in je water. Dan is de Filter infuser erg handig. In de filter kan je bijvoorbeeld thee doen. Het filter plaats je dan in je Thermosfles en zo krijg jouw water een smaakje. 



Er zijn weer heel wat leuke artikelen toegevoegd aan onze webshop. Neem zeker even een kijkje om te zien wat we nog meer hebben.