Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Je valentijn verrassen met een leuk cadeau!

Valentijnsdag 2022

Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag van het jaar om jouw geliefde eens extra in het zonnetje te zetten. Ook dit jaar vind je in onze zoutbloed weer hele leuke artikelen om cadeau te doen! 


Flessenpost

Hoe leuk is het om jouw Valentijn of geliefde te verrassen met flessenpost. Schrijf op een briefje een leuke en speciale tekst. Stop het briefje in flessenpost fles en geeft het cadeau. Super origineel cadeau en ook nog eens een persoonlijk cadeau. Je kan hem ook per brievenbuspost sturen. Erg leuk om te krijgen en te geven! 


Champagneglazen

Om te proosten op de liefde zijn champagneglazen erg handig en leuk. De champagneglazen hebben een mooi motief in het glas. Wat ook handig is dat de glazen onbreekbaar zijn. Dus mochten de glazen vallen, geen zorgen! De glazen kunnen opnieuw gebruikt worden. 


Cadeausets 

Op de site van Zoutbloed verkopen wij ook leuke cadeausets. Voor elke gelegenheid of persoon zit er wel een leuk setje bij. We hebben de set samengesteld in verschillende thema’s. Met de thema’s hebben we producten bij elkaar gezocht, deze hebben we samen in een setje samengesteld.


Valentijn Wenskaart

Naast kerst is Valentijnsdag een van de populairste dag om kaarten te versturen. Veel mensen sturen op Valentijnsdag een kaart naar hun geliefde. Je kunt natuurlijk ook een kaartje sturen naar je beste vriend of vriendin of iemand anders waar je van houd. In de webshop van Zoutbloed hebben we een aantal hele leuk kaarten staan. We hebben natuurlijk ook speciaal voor Valentijnsdag een leuke kaart. 


Warm Plaid 

Zit je lekker op de bank een film of serie te kijken. Dan kan een warm plaid zeker niet ontbreken. Het plaid heeft een mooie zeeblauwe kleur. Het plaid is gemaakt van 95% katoen. Het plaid geeft niet alleen warmte het geeft ook een leuke sfeer aan je interieur. In onze webshop verkopen we verschillende plaids in verschillende kleuren. Zeker een leuke Valentijns tip! 


Heb jij wat leuke inspiratie opgedaan voor jouw Valentijnsdag? Voor nog meer leuke producten kun je zeker een bezoekje brengen aan de webshop. Wie ga jij verwennen met Valentijnsdag?