Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Dagje strand: must haves in je strandtas + SUMMER WEEK korting

Wat neem je mee in jouw strandtas

De zon schijnt weer heerlijk in Nederland en daar mag een dagje strand niet aan ontbreken. Samen met je kinderen naar het strand of met je vrienden er een dagje naar de mooie stranden van Nederland. Moet je nog naar school of je werk? Ga dan heerlijk uit je werk of uit school nog even naar het strand. Lekker uitwaaien in de wind en afkoelen in de zee, maar wat neem je mee naar een dagje strand? Wij maken een checklist voor jou met de must haves voor in je strandtas.

Leuke Strand must haves

Strandtas

De belangrijkste must have is natuurlijk je strandtas om je andere must haves in te doen. Een leuke strandtas daar wil je mee gezien worden op het strand. Bij Zoutbloed hebben wij verschillende strandtassen van klein tot koeltassen.

Zonnebril

Je zonnebril maakt een dagje strand nog fijner. Je hoeft niet zo in de zon te gluren en je kan lekker om je heen kijken. Kijk wel uit als je de zee ingaat, want voor je het weet ben je je zonnebril kwijt. Nog handiger is om hem in een brillenhoesje bij je handdoek te laten. Onze Parafina zonnebrillen zijn van gerecycled plastic waarmee je tevens een goed doel in Guatamala steunt. Combineer met een trendy brillenkoordje van ZeZoZa.

Brillenkoordje ZEZOZA

Strandlaken

In plaats van op het zand te zitten, zit een strandlaken toch wel fijner. Kom je uit de zee dan is een hamamdoek van badstof echt een must have! Je kan je heerlijk afdrogen met deze zachte doek.

Zonnebrand

Bescherm jouw huid tegen de zon op je dagje strand. Je wilt niet als een kreeft rondlopen! In onze shop hebben wij zonnebrand op basis van mineralen en die niet schadelijk is voor jezelf en de oceaan. Fijn smeren van factor 30 tot 50. Wist je dat je om bruiner te worden en blijven je juist moet smeren?

Boek

Lekker ontspannen op het strand met een boek in je hand. Dit is toch ultieme ontspanning. In de zon, aan de zee, met een boek in je hand. Ben je samen met je kinderen op het strand? Neem voor hun ook een lekker boek of kleurboek voor ze mee!

Strandtafel

Een onmisbare gadget is een strandtafel! Dit handige strandtafeltje zet je als een schep in het zand. Zo blijven je drankjes rechtop staan. Het dienblad heeft een ruw oppervlak waardoor je glas er niet afglijdt. Heerlijk genieten van je drankje zonder zand erin!

Checklist voor jouw dagje strand

Kijk hieronder of jij alles in je strandtas hebt zitten voor je dagje strand!

  • Strandtas
  • Zonnebril
  • Strandlaken
  • Zonnebrand
  • Boek
  • Strandtafel
  • Koeltas of koelbox
  • Waterfles
  • Strandspeelgoed voor je kinderen 

Heerlijk lange dagen aan het strand & de zomervakantie staat voor de deur. Profiteer nu van de SUPER SUMMER WEEK korting. De hele week 30% korting op onze bestsellers! Vanaf €75,-