Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste accessoires voor in de kinderkamer!

Decoratie voor in de kinderkamer

Een kinderkamer decoreren is vaak erg moeilijk. Je wilt niet te veel dingen in de kamer zetten omdat het al snel rommelig oogt, maar je wilt natuurlijk wel dat de kamer gezellig is. Ook moet de kamer praktisch zijn. Kindjes spelen vaak in hun kamer dus er moeten geen gevaarlijke items in de kamer staan. Daarom hebben wij voor jou de 5 leukste items voor de kinderkamer op een rijtje gezet. 

Kapstok vuurtorens

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke kapstok? Met deze kapstok zorg je ervoor dat de kleding van je kindje niet meer verdwijnt in een grote hoop op de grond. Deze houten kapstok is heel makkelijk te bevestigen aan de muur en blijft stevig hangen.

Kapstok vuurtorens

Walvislamp

Is jouw kindje bang in het donker? Moet er dus altijd een lampje branden bij het slapen gaan? Kies dan deze leuke walvislamp. De lamp is niet al te fel waardoor het de kinderkamer precies genoeg verlicht. Naast dat de lamp ideaal is voor het verlichten van de kamer, voegt de lamp ook nog een beetje magie toe aan de kamer. 

Walvislamp

Glow in the dark zeedieren

Glow in the dark is altijd een leuke toevoeging aan de kinderkamer. Vooral in de donkere wintermaanden zullen de zeedieren goed in de kinderkamer gloeien.  Met deze zeedieren maak je je eigen verhaal voor het slapen gaan. 

Glow in the dark zeedieren

Vuurtoren

Is jouw kindje helemaal gek van vuurtorens? Dan kun je dit item zeker niet missen! Deze hele leuke rode vuurtoren is een perfect decoratie-item voor de kinderkamer. Het mooie van deze vuurtoren is dat hij duurzaam gemaakt is in Indonesië. 

Vuurtoren

3D dinosaurus

Deze leuke kartonnen figuurtjes kun je zelf in elkaar zetten. Nadat je (samen met je kindje) de dinosaurussen in elkaar hebt gezet kan hij/zij er mee spelen, of kun je het leuk neerzetten in de kamer als decoratie. De 3D dinosaurus is in drie varianten verkrijgbaar; de T-Rex, de Stegosaurus en de Diplodocus. 

3D dinosaurus

 

Wil je meer inspiratie voor de kinderkamer? Bekijk dan onze uitgebreide collectie op onze webshop! Klik hier!