Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste brievenbus cadeaus

Brievenbus cadeau ideeën

Vrijdag 30 juli is het de dag van de vriendschap. Het is leuk om dan je vrienden te verrassen. Laat een cadeautje bezorgen! Wij hebben cadeaus voor je uitgekozen die door de brievenbus passen, daarom hoeft er niet altijd iemand aanwezig te zijn om het pakketje te kunnen bezorgen! Een extra leuke verrassing als je vrienden vrijdag thuiskomen! 

Go Green pakket

Op zoek naar een leuk cadeau voor die bewust bezig is? Verras hem of haar dan met dit GO GREEN pakket. Het pakket bestaat uit vier producten die allemaal duurzaam zijn geproduceerd van plantaardige materialen. In het pakket vind je een handcrème, een lipbalm, een deodorant en een werfzeep.

Go Green pakket

Paspoorthoesje

Dit paspoorthoesje is ideaal als je je reisdocument veilig wilt opbergen. Het handige van dit hoesje is dat je niet alleen je paspoort er in kunt opbergen maar ook nog andere pasjes of kleine papieren zoals een vaccinatiepaspoort.

Paspoort

Blossombs

Met de vrolijk gekleurde zaaibommetjes van Blossombs creëer je een bloemenzee en voedsel paradijs voor bijen en vlinders. Blossombs zijn kleurrijke bloem 'bommetjes' gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische samengestelde zadenmix van wilde bloemen.

Blossombs

Kleuren met stickers

Dit boekje bevat geometrische afbeeldingen van prachtige, bloemen, planten en dieren die je kunt voltooien met honderden speciaal gevormde stickers. Ontdek de ontspanning van mindfulness door het kleuren met stickers.

Kleuren met stickers

Reisdagboek

Dit reisdagboek is een musthave voor elke reiziger. In dit boekje vind je niet alleen een checklist, tijdtabel, kaarten, talen en munteenden, maar ook de adressen en de telefoonnummers van de Nederlandse en Belgische ambassades. Naast al deze informatie kun je ook zelf nog van alles opschrijven over de dingen die je onderweg tegenkomt!

reisdagboek

Ansichtkaart

Er zijn diverse soorten ansichtkaarten en zo ook voor surfers. Voor iedere gelegenheid en voor iedereen een leuke kaart, ontworpen met de liefde voor het vrije surfleven. Niet alleen leuk om te geven maar ook net zo leuk om het een leuke plek in je interieur te geven. Een makkelijk en leuk cadeau om te versturen.

Ansichtkaart

 

Flessenpost

" Give a light with Messagelights!" Een kleine gift om iemand letterlijk in het licht te zetten, om iemand op te fleuren, te troosten, te feliciteren, uit liefde, als Kerstkaart, of gewoon zomaar. Een light- message in a bottle, dus. De flesjes zitten in een kraft verpakking. Op de achterkant zit een adressticker, waar een persoonlijke boodschap op kan worden geschreven. Leuk om te krijgen en om te geven!

Flessenpost

p.s wist je dat onze nieuwsbrief ook flessenpost heet? Schrijf je er hier voor in en wordt op de hoogte gesteld van onze nieuwe producten en aanbiedingen.

Zoutbloed Cadeaubon

Er is zoveel keuze in onze Zoutbloed webshop dat het best lastig is om te kiezen watje iemand cadeau doet. Daarom hebben wij onze Zoutbloed cadeaubon in verschillende prijzen. Degene die wordt verrast kan zelf kiezen wat hij/zij leuk vindt om te krijgen uit onze shop.

Zoutbloed cadeaubon

Zit hier jouw perfecte cadeau niet tussen? Bekijk hier nog meer ideeën voor een brievenbus cadeau