Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste cadeaus voor reizigers!

Geef de avonturiers een echte reis cadeautje

Een cadeau uitzoeken is vaak erg lastig iemand die op reis gaat. Gelukkig staat onze zoutbloed webshop vol met leuke cadeau’s. In deze blog hebben we de vijf leukste cadeaus speciaal voor mensen die van reizen houden, op een rijtje gezet! 


Bagagelabel Sea Salt Sun

Dit leuke bagagelabel hang je aan je aan het handvat van je koffer. Binnenin het label is er de ruimte om adresgegevens te noteren. Erg handig als de koffer kwijtraakt, zo kan de vinder altijd nog contact opnemen met de eigenaar van de koffer.

Bagagelabel Sea Salt Sun

Paspoorthouder

Time to go Explore Discover Dream! Dit paspoorthoesje heeft een vintagelook wereldkaart en is een echte musthave voor de reiziger. Je bewaard je paspoort en ook nog eens in een leuke hoesje!. Altijd je belangrijke documenten bij de hand!

Paspoorthoesje

Sleutelkluisje 

Een origineel cadeau en heel handig voor reizigers! Stop je waardevolle spullen in deze kluis. Neem hem met je mee of wanneer je gaat zwemmen zet je hem vast waardoor al je waardevolle spullen veilig zijn! 

Sleutelkluis

Atlas

Deze verrassende, adembenemende atlas zit boordevol boeiende weetjes over fauna, flora, culturen en bevolking. Voor jong en oud; met deze atlas ontdek je steeds weer nieuwe dingen. Dit boek is niet alleen heel leerzaam, maar ook erg leuk om doorheen te bladeren. 

Atlas

Reis Mok

Een passende mok voor een reiziger. De mok heeft een illustratie in camper- en bergstijl in een eenvoudige zwart/wit kleurstelling. Met de leuke tekst on the road erop is dit een perfect cadeau voor reizigers. 

Reis Mok

Reisspellen

Spelletjes, wie houdt er niet van? Helaas zijn veel spellen vaak erg groot, en daardoor onhandig mee te nemen op reis. Maar in onze Zoutbloed shop, vind je genoeg reisspellen. Leuk voor onderweg en makkelijk mee te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dammen of schaken? Maar ook voor kinderen hebben we leuke reispellen zoals memory.

Reisspel memorie

Reisdagboek

Een heel handig cadeau voor reizigers en jij als gever heeft er ook nog plezier van. In dit reisdagboek kan de reiziger zijn avonturen opschrijven. Zo kan jij later alles nog eens mooi terug lezen. Niet alleen is het een reisdagboek ook vind je tevens belangrijke adressen en andere tips, zoals een checklist, tijdtabel, kaarten, talen en munteenheden, de adressen en de telefoonnummers van de Nederlandse en Belgische ambassades. Een echte must have!

Reisdagboek

Een wereld vol steden

In dit hele leuk boek wordt iedere stad weergegeven in één iconisch beeld. Naast de gave afbeeldingen en illustraties, staat het boek vol met de leukste feitjes over de verschillende wereldsteden. 

Een wereld vol steden

 

Oplaadbaar USB lampje

Met dit kleine lampje maak je van een glas water een lamp. Het oplaadbare lampje drijft in een glas waardoor je een geweldige sfeer creëert. Het drijvende lampje maakt gebruik van een heldere LED en kan worden opgeladen via USB. Een ideaal lampje om mee te nemen op reis, zodat je overal waar je wilt een romantische sfeer kan creëren. 

Oplaadbaar USB lampje