Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste items voor het inrichten van jouw strandhuis!

Als je een strandhuisje inloopt zie je vaak lichtblauwe verf op de muur, veel schelpjes en beeldjes van zeemeerminnen. In onze Zoutbloed shop, vind je veel meer originele items om jouw strandhuisje in te richten. Neem snel een kijkje voor de leukste strand en zee decoratie voor in jouw woonkamer of strandhuisje!

Kapstok vuurtorens

Dit is echt een musthave voor jouw strandhuisje! Deze kapstok heeft vier turkooizen vuurtorens, met drie ophanghaakjes. Je kunt de kapstok gemakkelijk monteren aan de muur met de oogjes aan de achterzijde. Een leuke binnenkomer in jouw huisje!

Kapstok vuurtoren

Caravan eierdopje

Hoe leuk zijn deze eierdopjes? Met deze eierdopjes serveer je de eitjes in stijl! Dit is een té leuke musthave voor op de camping, in je strandhuisje of gewoon thuis! Het staat gezellig op tafel en is ook nog eens handig.

Eierdopjes

Interieur lamp

Deze handgemaakte lamp maakt het interieur van jouw strandhuisje helemaal af! De lamp geeft diffuus licht en een natuurlijke uitstraling aan de interieur. De lamp is handgemaakt door Take me to the Ocean. Uniek item voor de inrichting van jouw strandhuisje.

Boom lamp

Decoratie kaars

Je strandhuisje nog wat opfleuren met decoratie? Een leuke kaars kan daar natuurlijk niet aan ontbreken. Op tafel staat dit altijd gezellig. Onze geurkaars in keramiek geglazuurde mok passen leuk in de look van zand en de zee. Er zijn vier verschillende kleur/geur uitvoeringen. Met een kurken deksel. Als de geurkaars is opgebrand kun je de mok recyclen tot plantenbakje, waardoor je er altijd plezier van blijft houden in de inrichting van je strandhuis!

decoratie kaars

Plaid met wafelstructuur

Dit fijne katoenen plaid is heerlijk voor een koel avondje op het strand. Naast dat het plaid je warm houdt, staat het ook geweldig in je strandhuis ter decoratie op de bank of op je bed. Het plaid kan ook heel goed gebruikt worden als picknickkleed op het strand. Een handig en multifunctioneel plaid om in je strandhuis te hebben!

Plaid Blauw

Meer decoratie voor in je strandhuisje? Op de Zoutbloed webshop hebben wij nog veel meer leuke decoratie voor de inrichting van jouw strandhuisje!