Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste strandtenten van Nederland

Het is eindelijk weer lekker weer en daar hebben wij een lekker dagje strand wel aan verdient! Een dagje naar zee is niet compleet met een heerlijk hapje en drankje in een van de leuke strandtenten. Ik heb een lijst voor jullie gemaakt met mijn favoriete strandtenten!

Elements Beach |’s-Gravenzande

Het fijnste plekje aan zee in ’s Gravenzande (Westland). Hier voelt het als thuiskomen en zijn GOOD VIBES het credo! Het terras ligt er prachtig bij, allerlei soorten zitjes en natuurlijk palmbomen. Fijne tunes klinken door de speakers en de wind laat de sierbelletjes aan de parasols ringelen. Psst.. In de strandshop van Elements vind je ook heel veel leuke Zoutbloed producten!

Slag Vlugtenburg 5, ’s-Gravenzande

Elements Beach

Tulum Tulum | Noordwijk
In Noordwijk kun je echt even ontspannen. De hippe en stijlvolle strandtenten helpen daar zeker aan mee. Een daarvan is Tulum Tulum, hier vergeet je meteen dat je in Nederland bent. De sfeer is net zo tropisch als in de Mexicaanse badplaats Tulum.

Zeereep 104, 2202 NW Noordwijk

Tulum Tulum
Foto: www.tulumtulum.nl

Club Zand | Castricum aan Zee
Een heerlijke rustige strandtent weg van alle hectiek uit de stad. Bij Club Zand worden heerlijke gezonde en biologische gerechten geserveerd. Je kunt genieten van een heerlijke maaltijd met een prachtig uitzicht. Ook in de winter kun je heerlijk genieten in Club Zand, ze zijn het gehele jaar geopend!

Zeeweg 70, 1901 NZ Castricum

Club Zand
Foto: clubzand.nl

Heartbreak Hotel | Terschelling

Happily ever after starts here. Ver weg in het oosten op het eiland, vind je het Heartbreak Hotel. In deze zaak is de tijd van Elvis still alive. De jaren 50 klinken door de boxen bij deze permanente strandtent die het hele jaar open is.

Badweg Oosterend 71, Oosterend Terschelling

Pele Surf Shack | Hoek van Holland
Dit pareltje van een strandtent vind je in Hoek van Holland. Zodra je hier binnenloopt, wil je nooit meer naar huis. Dit surfwalhalla is onwijs gezellig. Je wilt hier uren blijven chillen. Pele Surf Shack is de eerste vegan strandtent in Nederland. Alles in deze strandtent is plant-based!

Rechtestraat 24, Hoek van Holland

PELE

Hippie Fish | Zandvoort
Bij deze zaak zit je op het terras letterlijk op het zand, vanaf de strandbar haal je je drankjes op die je online bestelt. Ook hier klinkt de muziek lekker door de speakers. Het interieur wil je eigenlijk gelijk meenemen, en dat kan ook want er is een meubelloods!

Boulevard Paulis Loot 3, Zandvoort

Bula | Ouddorp

Bula is de groet op de eilandengroep Fiji en je gebruikt het veel. Bij Bula in Ouddorp ervaar je dan ook het op een onbewoond eilandgevoel waar ‘no hurry no wurry’ het motto is.Ook de spot om lekker te surfen!

Groenedijk 34A, Ouddorp

strandtentbula
Foto: strandtentbula.nl

BIRDS | Kijkduin (Den Haag)

Het allereerste strandpaviljoen van Den Haag. Bij strandslag 1 ligt paviljoen BIRDS. Letterlijk voor vrije vogels want er vliegt gekwetter door de zaak! Mooi ingericht en een fijne menukaart met voor ieder wat wils.

BIRDS

INDIGO | Scheveningen

Helemaal aan de andere kant van Den Haag bij het Zwarte Pad in Scheveningen ligt INDIGO. Ook zo’n paviljoen waar vrije geesten graag naar afreizen. Hier houden ze van een strandfeestje, het dak kan gewoon open. Ook leuke festivals zoals INDI BURN!

indigo strandtent

WOODSTOCK 69 | Bloemendaal

Terug naar het legendarische Woodstock festival, dat zouden we allemaal wel willen. Een bezoek aan dit paviljoen in Bloemendaal komt aardig in de buurt!

Woodstock

Wat is jouw favoriet strandtent? Laat het mij weten en wie weet zie je jouw strandtent in een van mijn volgende blogs!