Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste winterartikelen van Zoutbloed

De temperaturen zakken, de dagen worden korter en wie weet wordt het een witte kerst? Om je helemaal voor te bereiden op de koude dagen hebben we in deze blog vijf artikelen uitgelicht, die je  echt niet kunt missen deze winter. Maak jezelf winterklaar met de winterartikelen van Zoutbloed.  

Winter Body Zeep (vegan)

Alle producten van HelemaalShea zijn 100% vegan, zo ook deze winterzeep. De winterzeep is handgemaakt met natuurlijke pepermuntzeep en de frisse muntgeur van etherische pepermuntolie. Naast dat de zeep heerlijk ruikt, werkt de zeep verkoelend en verfrist het de vermoeiende huid. 

 

Kaarsen

Een (geur)kaars is een echte must-have voor de herfst en winter. Een kaars zorgt niet alleen voor een relaxte en gezellige sfeer in huis, geurkaarsen verspreiden een heerlijke geur door het huis. Een kaars kun je dus echt niet missen tijdens de winter. Gelukkig is er in de Zoutbloed shop genoeg uitzoek!

Hoodie

Deze fijne dikke hoodie is ideaal voor de koudere dagen. De hoodie is van 100% katoen, twee voorzakken en ritssluiting. Mocht jouw maat niet meer op voorraad zijn? Neem dan contact met ons op. Via de leverancier kunnen we snel bijbestellen. 

Kerstkaarten

Het versturen van een kerstkaart is weer helemaal hip! En zeg nou zelf: het krijgen van een kerstjaar elk jaar opnieuw weer heel leuk. En ook dit jaar vind je weer een uitgebreid assortiment aan kerstkaarten in de Zoutbloed webshop. Veel van de kaarten in onze Zoutbloed webshop  zijn hand getekend en met aquarel geschilderd door Juulz Illustrations & Design

Kerstballen & -hangers

De winter staat niet alleen bekend om zijn koudere dagen, maar ook om de gezellige feestdagen. Bij de feestdagen hoort natuurlijk een kerstboom Maar geen enkele kerstboom is compleet zonder leuke hangers. In de Zoutbloed shop vind je veel verschillende soorten hangers, van de klassieke ballen tot auto’s. Of wat dacht je van te leuke cocktailglazen? 

Naast deze leuke artikelen hebben wij natuurlijk nog veel meer leuke winterartikelen. Bekijk hier het hele assortiment van Zoutbloed.