Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Het leukste strandspeelgoed

Speelgoed voor op het strand

Woeh! Het Zuiden van Nederland heeft nu ook vakantie. Samen met je kinderen is het natuurlijk leuk om wat speelgoed mee te nemen op vakantie. Een schep en emmer is bekend, maar je wilt toch iets bijzonders meenemen. Wij zetten het leukste strand speelgoed voor je op een rijtje.

Ocean Bound

Een set van 7 vormpjes van schelpen en zeedieren. Leuk voor de kinderen om mee op het strand of in de zee te spelen. Thuis kan je dit ook nog leuk gebruiken in bad of onder de douche. Handig overal mee te nemen in het mandje!

Ocean Bound

Glow in the dark boemerang

Een leuke activiteit voor op het strand. Hier heb je genoeg ruimte om het te leren. Kijk hoe je je boemerang weer terug krijgt. In het donker is hij nog beter te zien door het mooie glow in the dark effect.

Boomerang

Educatieve strandbal

Dit is niet zomaar een strandbal maar een echte speurtocht! De XL opblaasbare bal heeft een dierenquiz. Naast dat je hem wel als strandbal kan gebruiken, reis je hiermee ook rond de wereld om dieren te ontdekken. Je kinderen leren meer over dieren en verzamelen 5 quizkaartjes om zo het spel te winnen.

Dierenquiz

Strandspeelgoed set

Bij het strand hoort natuurlijk een emmer en schep, maar niet zomaar een emmer en een schep. In onze Zoutbloed webshop hebben wij een tof design, waarmee je de mooiste zandkasteel bouwt.

strandspeelgoed

Mini vlieger 

Een mini vlieger in de vorm van een vlinder! Staat er een beetje wind op het strand dan is vliegeren een leuke activiteit om te doen. De vlinder danst rond in de wind, maar kijk uit dat hij niet weg waait!

Vlieger

Scooper Truck

Een leuke wagen om je kind zand mee te laten scheppen. De wagen is erg licht in gewicht en grijpt fijn vast. Deze scooper truck is ook een hele groene keuze. Het is gemaakt van gerecyclede melkflessen. Leuk voor buiten en binnengebruik!

Speelgoed truck

Letterspeelmat

Letterspelmat combineert actie en leren in een vrolijk en leuk spel voor kinderen. Laat je kind een afbeelding op de zijkant van de mat aanwijzen en daarna spellen met de handen en voeten op de goede letters. Er zijn heel veel mogelijk om spellen te doen met deze leuke letterspelmat die het beste aansluit bij het leerniveau van kinderen vanaf 5 jaar. 

Letterspeelmat