Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Hoe breng je de kerstsfeer in huis?

Van sinterklaas naar kerst in huis 

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat het huis ook weer helemaal omgetoverd mag worden tot een gezellig en knus plekje. Maar heb jij dit jaar geen inspiratie of ben je de oude kerstversiering helemaal zat? Geen paniek! Wij zetten de leukste tips voor je op een rij. 

Hang de boom vol met originele hangers
Naast de standaard hangers is het dit jaar tijd om de boom ook te vullen met andere kersthangers en versiering. Het is leuk om hierin een thema te kiezen.

Ben jij een echte liefhebber van het Volkswagen busje? Dan hebben we goed nieuws voor je! In de Zoutbloed shop vind je heel veel leuke hangers van het Volkswagen busje. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer leuke hangers! 

Kerstkaartjes
Deze kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Een kerstkaartje is een mooi middel om aan het einde van het jaar nog even aandacht te schenken aan jouw geliefden. Een kerstkaartje is niet alleen leuk om te sturen, maar het staat  ook heel gezellig in jouw interieur.

In de Zoutbloed shop, vind je heel veel leuke designs

Sfeervol licht
Tijdens de feestdagen is licht een enorme sfeermaker en daarom ook onmisbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lamp met boomstam en zeeglas uit onze webshop? Deze handgemaakte lamp geeft een diffuus licht en een gezellige uitstraling in het interieur. Ideaal voor de feestdagen! 

Maak je eigen kerstversiering
Dit is niet alleen een leuke bezigheid, maar ook nog eens heel goed voor het milieu. Door oude dingen opnieuw in een ander jasje te steken, gooien we met zijn alle minder weg. Je bent niet alleen duurzaam bezig, maar je zorgt ook voor een heel uniek item! 

Met deze tips haal je de gezellige kerstsfeer zeker in huis! Ben je opzoek naar nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze website