Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

In de herfst naar het strand

Naar het strand in de herfst: veel meer kleur aan de horizon

Als de dagen korter worden, dient de herfst zich aan. Naast kortere dagen kenmerkt het najaar zich door de verandering van kleur in de natuur. En laat de herfst nou net het perfecte seizoen voor een lange strandwandeling zijn. Je kunt heerlijk uitwaaien aan de kust. In de herfst is het lekker rustig op het strand. Je kunt soms zelfs kilometers wandelen zonder dat je iemand tegen het lijf loopt. Een strandwandeling in de herfst is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken!

Vele kleuren aan zee

Door de herfst heeft de kust een prachtig kleurenpalet. Niet alleen de natuur maar ook de luchten en het water tonen andere kleuren dan in de zomer. Geniet van de mooie beelden tijdens een heerlijke wandeling langs de Nederlandse kustlijn. Deze natuur vind je namelijk niet snel in het binnenland. Ook mooi voor je foto’s! 

Zonsondergang

In het najaar zijn de zonsondergangen op zijn allermooist. En omdat de dagen korter zijn in de herfst, hoef je niet tot ‘s avonds laat te wachten op de zonsondergang! Het licht in het najaar is minder fel. Daardoor kun je in de herfst prachtige foto’s maken van de zonsondergang. Maar ook vele andere objecten zijn nog mooier op de foto te zetten door de zachte zon. 

Honden

Waar op de meeste stranden de honden niet meer toegestaan zijn in de zomer, mag dit in het najaar wel weer! De herfst is de ideale tijd om heerlijk met je viervoeter het strand op te gaan en heerlijk uit te waaien.

Chocolademelk 

Terug komen van een wandeling op het strand. In de herfst is het natuurlijk een stuk kouder dan in de zomer. Hoe lekker is het dan om thuis te komen en te genieten van een lekker mok warm chocolademelk. Bekijk hier ons assortiment aan mokken. 


Wanneer ga jij genieten van het strand in de herfst?