Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leuke cadeaus voor minder dan 20 euro!

De leukste cadeautjes onder de 20 euro!

Ben jij opzoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag of om iemand te verrassen? Dan bij je bij de Zoutbloed webshop aan het juiste adres. Wij verkopen super leuke producten en we hebben zelfs producten voor onder de 20 euro. 

Kaars in blikje

Een kaars lekker geurende kaars doe het altijd goed als cadeautje. Wij verkopen 6 varianten van de kaars in het blikje. Voor ieder wat wils. Je hoeft je bij deze kaarsen niet zorgen te maken dat de kaars snel op is. Onze kaarsen hebben een brandtijd van 35 uur. Ook hebben de blikjes een mooi uiterlijk. Deze passen perfect in elke ruimte. 


Brillenkoordje

Raak jij snel je bril kwijt of wil hem gewoon bij de hand houden? Denk dan eens aan onze brillenkoordjes. De koordjes hebben een mooi design, hiermee valt je bril of zonnebril. Super handig voor jouw of een van je mensen om je heen. 


Vuurtoren

Ben jij nog opzoek naar een leuk cadeautje voor iemand en wil je iets kopen van decoratie voor in iemands huis? Wij hebben vuurtorens die je leuk kunt neerzetten in bijvoorbeeld je slaapkamer of woonkamer. De vuurtorens zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de kaars in blik

Blossombs bloem bommetjes

Ken je iemand in je omgeving die helemaal gek is op bloemen en tuinieren? Dan is het leuk om de Blossombs bloem bommetjes cadeau te doen. Blossombs zijn kleurrijke bloem 'bommetjes' gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! 


Heb je zoiets van ik wil nog meer idee voor een leuk cadeautje voor onder de 20 euro? Neem gerust een kijkje in onze webshop voor nog meer producten.