Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leuke cadeautjes voor onder de 10 euro!

De leukste cadeautjes onder de 10 euro!

Ben jij opzoek naar een leuk origineel cadeau? Dan ben je bij onze Zoutbloed shop aan het juiste adres! Voor iedere gelegenheid vind je een cadeau in ons assortiment! Cadeaus voor mannen, vrouwen, surfers, kinderen... Er is keuze genoeg! Het leuke van de cadeautjes in onze shop is dat ze zeker ook niet zo duur hoeven te zijn. Daarom lichten we in deze blog de leukste cadeautjes onder de 10 euro uit.

Magnetische boekenleggers

Dit cadeau is niet alleen leuk voor een echte boekenwurm maar ook voor een echte workaholic! Je kunt deze boekenlegger niet alleen gebruiken in je leesboek, maar natuurlijk ook als markering van de werkdocumenten. Deze boekenleggers kosten €2,95 en passen ook nog eens door de brievenbus. Super handig dus!

Paspoorthoesje

Voor iemand die veel reist is dit een ideaal cadeau! Door dit paspoorthoesje beschadigt je paspoort niet meer en valt hij ook nog eens op! Raakt iemand zijn of haar paspoort vaak kwijt? Geef dan een van onze leuke paspoorthoesjes. Op deze manier valt het paspoort op en raakt hij minder snel kwijt.

Opbergetui voor kabels

Ik denk dat iedereen het wel herkent; je gaat op reis en al je kabels raken in de knoop… Met deze superhandige etui, is dat verleden tijd! Wie wil dat nou niet? Super leuk om cadeau te doen. Of misschien jezelf cadeau doen...?

 

Kleurboekjes

Ook voor kinderen hebben we heel veel leuke cadeautjes onder de 10 euro. Bijna ieder kindje houdt van kleuren. In ons assortiment vind je veel verschillende kleurboekjes. Voor peuters maar ook voor de wat oudere kinderen!

Reisdagboeken

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die voor langere tijd op reis gaat? Geef dan een van onze leuke reisdagboeken! Deze dagboeken neem je overal mee naartoe en je creëert er een hele mooie herinnering mee. Daarnaast vind je in de reisdagboeken ook nog hele handige adressen en tips. Een reisdagboek kan zeker niet missen tijdens een lange reis! 

 

Heb je nog niet genoeg inspiratie? Neem dan snel een kijkje in onze shop en misschien vind je het perfecte cadeau.