Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leuke producten voor een housewarming

Housewarming 

Is iemand in jouw omgeving pas verhuisd en geven zij een housewarmingparty? Bij Zoutbloed hebben we daar leuke producten voor. Wij hebben hier een paar leuke producten neergezet. 

Badkamerset

Als je net gaat samenwonen of gaat verhuizen wil je natuurlijk leuke nieuwe spullen in je huis hebben. Een leuk cadeau dat je kan geven bij een housewarming is een leuke set voor in de badkamer. Een bekertje voor je tandenborstels, een zeepbakje en een zeeppompje. Super leuk!


Schilderij 

Als je net gaat wonen in je huis zij  nog veel muren kaal en hangen er dus nog geen schilderij of fotolijstjes. Als iemand nog helemaal gek is op het thema strand of zee dan hebben wij daar een perfect schilderij voor. Deze kun je dus leuk cadeau doen aan iemand. 


Onderzetters 

Je wilt je net nieuw gekochte tafel niet gelijk beschadigen. Onderzetters voor je glazen en kopjes zijn daarvoor een ideale oplossing. 

Geurkaarsen 

Een lekker geurkaars doet het altijd goed als cadeau bij een housewarming. Wij verkopen leuke geurkaarsen in een leuke giftbox. Deze zijn dus gemakkelijk cadeau te doen en we verkopen verschillende geuren. 


Wil jij meer producten zien, die je cadeau kan doen voor een housewarming? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop of klik hier op de link.