Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leuke schoencadeautjes voor volwassenen

Schoencadeautjes voor volwassenen

Als ouder of verzorger kun je natuurlijk niet achterblijven bij de schoencadeautjes, daarom hebben we voor jullie ook een aantal ideeën voor de schoencadeautjes. 


Schildpad decoratie

Om je huis een beetje mooi en leuk te maken hebben is deze schildpad erg leuk. Je kunt hem ophangen aan de muur als decoratie. Leuk als decoratie en functioneel te gebruiken als kapstok. Zo kun je daar bijvoorbeeld je sleutels aan op hangen zo raak je die in ieder geval niet meer kwijt!


Espresso kopjes 

Drink je graag of af en toe een kopje koffie? Dan zijn deze espresso kopjes een leuk cadeautje. De turkoois kleur is prachtig geïnspireerd op het zee. Door het glazuur is het net of de zee overgaat in de branding. Een leuk cadeautje! De kopjes worden verkocht in een set van 2. 


Vegan lippenbalsem

De koudere dagen zijn weer in aantocht, dat betekende dat veel mensen weer last hebben van droge of schrale lippen. Wij verkopen 5 varianten van onze vegan lippenbalsem. De lippenbalsem zit in een handig meeneem verpakking. Leuk dus een klein schoencadeautje! 


Body Bar

Je moet je zelf verzorgen niet vergeten! Daarom hebben wij een heerlijke body Bar voor jou. De zeep is gemaakt met zout water, ook wel soleseife genoemd. Zeezout heeft vele voordelen voor de huid. Het ontgift niet alleen, maar het verzacht en hydrateert de huid ook. Wij verkopen de body bar in verschillende geuren. Klik hier om ze allemaal te bekijken. 


Baardshampoo 

Heb je een baard of ken je iemand met een baard of snor? Dan is deze baardshampoo een leuk schoencadeautje. De zeep is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de baard. De combinatie van oliën en koffie zorgen voor zachte reiniging en langdurige glans. Super leuk cadeau voor de echte man!


Wij hopen dat jou een beetje inspiratie heeft gegeven voor de schoencadeautjes. Wil je meer ideeën? Neem gerust een kijkje in onze webshop. Kun je nu geen keuze maken in alle cadeautjes? Geeft dan een Zoutbloed cadeaubon cadeau!