Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leukste hotels aan het strand

Overnachten aan het strand

Merk je dat jij alsmaar doorgaat? Dan is het moment daar om even tijd voor jezelf te nemen. Heerlijk even een weekend of weekje weg van de wereld die continu doorgaat. Wij zetten de leukste hotels aan het strand voor je op een rijtje.

Zoomers

Een echt hotel aan het strand van Castricum. Sinds 2019 is Zoomers van paviljoen naar strandhotel gegaan. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor hen. De verschillende kamers kijken uit op verschillende plekken op het strand. Een mooi en een geweldige inrichting in alle kamers helemaal passende bij het strand genieten, vertragen en verbinden bij Zoomers.

Zoomers
Foto @cortervoort

Hotel De Gravin

Dit hotel was een voormalig pakhuis in ‘s Gravenzande. Het is gebouwd rond 1850 en nu een monumentaal pand in gebruik als hotel. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het strand. De Gravin wil gasten laten ontspannen en een warme sfeer creëren. Hotel de Gravin heeft 8 kamers met iedere zijn originele details. Sinds juni heeft de Gravin ook luxe appartementen en studio's beschikbaar. Word wakker in dit sfeervolle hotel en spring gelijk het strand op!

De Gravin

Badhotel Rockanje

Tussen het bos en de duinen ligt het badhotel Rockanje verstopt. met slechts 400 meter van het strand af word je wakker met de rust van de buitenwereld. De kamers in het badhotel zijn ingericht in een Noord-Amerikaanse lodge stijl. Een bijzondere locatie met de omgeving van bossen, duinen en strand. Dichtbij het historische stadje Voorne Putte.

Badhotel Rockanje

Duinhotel Tien Torens

Overnachten in de duinen van Zoutelande, wie wil dat nou niet? Een erg uniek hotel verborgen in de hoogste duinen ligt het Duinhotel Tien Torens. Een bijzondere locatie voor een hotel. Je komt hier als gast tot rust en geniet van je privacy. Met vijf minuten bent u op het strand via de duinpaden! Een mooi hotel in de mooie omgeving van Zoutelande.

Duinhotel

Strandhotel Noordzee

Een strandhotel op Texel met een super mooi uitzicht. Wakker worden met het strand voor je hoe mooi klinkt dat? Elke kamer is uniek en hebben ieder hun eigen identiteit. Strandhotel Noordzee is het enige hotel op Texel met het strand voor de deur. In het restaurant en vanuit het ruime terras kijk je ook uit op de zee. Een mooi hotel in Texel om wakker te worden!

Boutique hotel Vesper in Noordwijk

Overnachten in stijl aan de Noordwijkse boulevard? Ga dan naar Vesper. De kamers zijn zo ontworpen om je mee te nemen in een wereld van innovatie en ontdekkingen. Even weg van het dagelijkse bestaan en romantisch genieten met uitzicht op de branding vanuit je eigen bad! 

Gloednieuw op Scheveningen: Inntel

Vanuit dit nieuwe gloednieuwe hotel op Scheveningen kijk je vanuit de bed op het havenhoofd. We kennen natuurlijk het Kurhaus maar deze parel mag er ook zijn. De “zeilen” van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd.  Vlakbij het Beach Stadium en verschillende surfscholen.