Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Me-time: ontspannen na een drukke dag doe je zo!

Tijd voor jezelf

Een drukke werkdag, wie kent het niet. Thuis komen en geen zin meer hebben in andere bezigheden… Ontspannen na een drukke dag is daarom ook heel belangrijk. Je kunt jezelf even helemaal opladen, om de volgende dag weer te knallen! 

Doe even lekker niets

Werk je op locatie, gebruik je terugreis dan om even alles los te laten. Geniet even van de frisse lucht tijdens het fietsen, of lees een boek tijdens je reis met het openbaar vervoer. Kom echt even tot rust, en ga dus niet gelijk beginnen met dingen die je eigenlijk ook nog wilt doen. Het kan echt wel even vijf minuutjes wachten. Even landen en tot adem komen. 

Steek kaarsjes aan

Door kaarsjes aan te steken creëer je niet alleen een knus gevoel, maar een kalmte en rust. In onze zoutbloed webshop vind je heel veel mooie en lekker ruikende kaarsjes? Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan onze vorige blog over kaarsjes. 

Geurkaars met giftbox

Uitgebreid douchen

Na een lange werkdag is het heerlijk om alle stress even van je af te spoelen. Het kan heel relaxed zijn om na een lange dag heerlijk warm te douchen met heerlijke relaxende douche producten. Vervolgens je werkkleding te verruilen voor je huispak. 

Body zeep

Doe iets creatiefs

Door bezig te zijn met iets anders dan werk, maak je je hoofd echt even helemaal leuk. Er zijn ook genoeg leuke opties om creatief bezig te zijn. Ga bijvoorbeeld kleuren, er zijn vele leuke kleurboeken voor volwassenen. 

Is het jou gelukt om even lekker niks te doen? Wij zijn erg benieuwd wat jij doet als jij me-time hebt. Laat het weten in de comments!