Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Pakjesavond voor kinderen

Het is alweer bijna pakjesavond maar wat zijn leuke cadeaus voor kinderen? Wij hebben daarom een lijstje gemaakt voor jou met ideeën voor het leukste cadeau.

Puzzel & activiteitenboek

Op een leuke en leerzame manier de wereld ontdekken? Dat kan! Met de puzzel van de hele wereld ontdek je meer over de aarde. Het activiteitenboek staat vol met puzzels, raadsels, vragen, sudoku’s en doolhoven. 


Het magnetische landschap

Voor de kleine creatieveling is het magnetische landschap van Floss en Rock een super leuk cadeau. Je kan met magneetjes en achtergronden verschillende fantasierijke onderwaterwerelden maken. 


Puzzel wereldkaart

Voor de wat oudere kinderen is een puzzel een leuk cadeau. Bijvoorbeeld de wereldkaart puzzel. Dit is een puzzel van 1000 stukjes dit is leuk om alleen te doen maar samen is dit nog leuker. 


Yoga kaarten

Een leuke activiteit voor het hele gezin. Een leuke set van 35 geïllustreerde kaarten waarmee je een eigen yogales maakt. Perfect te doen op het strand of in huis! De set kan ook met kinderen speels gebruikt worden voor yoga en talloze andere activiteiten en games! Een leuk cadeau voor pakjesavond! 
Het ruimteboek

Altijd al wat meer willen leren over de ruimte? Het ruimteboek neemt je mee op een fantastische reis door de ruimte. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Hoe ontstond het heelal. Kan je nu geen genoeg krijgen van alle leuke ideeën voor pakjesavond? Neem snel een kijkje in onze webshop, daar vind je nog veel meer leuke cadeautjes.