Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Pakjesavond voor volwassenen

Heerlijk avondje is gekomen! Pakjesavond is natuurlijk niet alleen voor kinderen maar ook leuk voor volwassenen. Gezellig samen met vrienden en familie pakjesavond vieren met lekkere hapjes op tafel, maar wat voor cadeautjes? Wij hebben een paar ideeën voor jou opgeschreven!

Thermosfles 

Voor de koude dagen is het natuurlijk het lekkerste om een warm drankje zoals koffie of thee te drinken. Het lekker is het dan om je warme drank mee te nemen in een leuk thermosfles. De binnenzijde van de thermosfles is van RVS en houdt je drank tot 18 uur koel of 12 uur koud. Ook voor koolzuurhoudende dranken te gebruiken.



Badkamerset

Een leuke set voor in je badkamer! Deze leuke blauwe badkamerset is voorzien van tandenborstelbeker, zeepplankje en zeeppompje. Het heeft niet alleen een handig funcie maar het geeft ook sfeer in je badkamer. Je kunt ook gewoon als decoratie gebruiken voor in je badkamer. Het is een mooie keramische badkamerset.



Leesboek 

Wat dacht je van een goed leesboek. Lekker voor een beetje ontspanning. Alexandra Gossink  en Geert-Jan Middelkoop hebben 4 mooie boeken staan in onze webshop. 



Cadeauset zeepjes

Als je niet weet welke geur iemand lekker vind ruiken of als je het leuk vind om verschillende zeepjes/ shampoos te geven dan is de cadeauset van Helemaal Shea een leuk cadeau. In deze set zitten 12 handgemaakte zeepjes en shampoos. Deze zeepjes hebben allemaal een verschillende geur. Van een warme kaneel/ cacao geur tot een zoete rozen geur. 




Cadeaubon

Het is ook erg leuk om iemand een cadeaubon te geven. Op deze manier kan iemand zelf kiezen wat diegene wilt kopen. 


 


Kan je nu geen genoeg krijgen van alle leuke ideeën voor pakjesavond? Neem snel een kijkje in onze webshop, daar vind je nog veel meer leuke cadeautjes.