Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Stap over naar herbruikbare flessen!

Plastic is al in de 19e eeuw uitgevonden, maar werd pas populair toen het gebruikt werd door fabrikanten van frisdrank. Tegenwoordig is plastic niet meer weg te denken en storten we ongeveer 8 miljoen ton plastic per jaar in de zee. Er wordt verwacht dat er in 2050 meer dan 900 flesjes in de zee belanden als we niets veranderen.

Waarom herbruikbare flessen?

Het gebruiken van herbruikbare flessen heeft vele voordelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de wereld! Per persoon gebruiken we gemiddeld 3 wegwerpflesjes per week, maar dit is nergens voor nodig! Het water uit de kraan in Nederland behoort tot het schoonste ter wereld, dus voor schoon water is het zeker niet nodig om een flesje water te kopen in de supermarkt.

Naast dat je met herbruikbare flessen veel geld bespaard, is het ook beter voor je eigen gezondheid. Je herbruikbare flessen kun je goed schoonmaken met speciale afwasborstels.

Afwasborstel

Originele herbruikbare flessen

In onze Zoutbloed shop vind je veel verschillende herbruikbare flessen. Bekijk hieronder een paar van onze herbruikbare flessen.

Veldfles

De Hip veldfles is van lichtgewicht en makkelijk om water te vervoeren.
Deze modieuze fles is versierd met een casual patroon en is verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren.

Waterfles veldfles

Regenboog Thermosfles

Een echte eyecatcher als thermosfles! door het leuke design met de houten dop en de siliconen draagring. Deze thermosfles houdt je drankje tot 18 uur koel of 12 uur koud. 

Regenboog Thermosfles

Doorzichtige waterfles met prints

Deze doorzichtige waterfles is verkrijgbaar met diverse prints. Een leuke citroenen waterfles, botanische waterfles, sinaasappel waterfles, vlinder waterfles of een gitaren waterfles welke zou jij kiezen?

Doorzichtige waterfles met prints

Kinderfles

Je kind makkelijker water laten drinken? Met een leuke kinderfles worden ze wordt het drinken nog leuker gemaakt. Zoutbloed heeft een schattige waterfles met een handige deksel dop.

Kinderfles

Deze en nog meer waterflessen vind je op de webshop van Zoutbloed. Erg leuk om cadeau te doen, maar ook leuk voor jezelf!