De zomer komt eraan! Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Strandvakantie: Wat neem je mee?

Jouw strandvakantie checklist

Voordat je op vakantie gaat is het altijd weer even stressen. Heb ik alles, ben ik niks vergeten? Moet ik dat niet toch ook nog meenemen? Deze vakantie maken wij het heel makkelijk voor je! Speciaal voor de ideale strandvakantie hebben wij een lijst samengesteld van producten die je vind in onze webshop

Toilettas:

  • Zonnebrandcrème: In onze webshop vind je verschillende duurzame zonnebrandproducten. Speciaal voor kinderen en voor volwassenen. Al onze zonnecrèmes zijn 100% mineraal vrij, waardoor ze milieuvriendelijk zijn! 
  • Aftersun: All onze aftersun producten zijn ook 100% mineraal vrij!
  • Zeep & shampoo: Wij verkopen veel verschillende (vegan) zeepblokken. De zeep wordt met de hand gemaakt en gesneden. 
  • Deodorant: Bij deodorant wordt er al snel gedacht aan de spuitbussen, maar deze zijn niet duurzaam. In onze webshop vind je een duurzamer alternatief: de crème deodorant. Deze bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd 

Kan een afbeelding zijn van ‎de tekst '‎FAIR QUARED Lime Lip Balm Restore Hand Cream THIRSTYSKIN APOEM EM SCUAREO FAIR FAIRTRADE contains ingredients Lippenpflege Balsamo lèvres levres h Läppbalsam "YOU WE LOVE vote LOVE DEODORANT egan STAYING THE PLANET NATURALLY" WERFZEEP & handg gemaakt MIGHTY (48g) ۔ MINT biolo ologisch se izoenszeep zeezoutscrub zeezou tscrub met bosjasmijn‎'‎

Kleding:

 • Strandlakens: Op een strandvakantie kan natuurlijk een strandlaken niet ontbreken. In onze webshop vind je strandhanddoeken en hamam handdoeken in leuke designs voor jong en oud.
 • Surf Poncho: De surf poncho is gemaakt van super fluffy stof en houdt je heerlijk warm na een dagje in zee. 
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en buitenshuis

Speelgoed:

 • Schepje & emmer: Op zoek naar duurzaam strand speelgoed gemaakt van gerecycled plastic? Dan ben je bij Zoutbloed aan het juiste adres!
 • Opvouwbare bal/frisbee: Deze voetbal en frisby in een kun je opvouwen zodat hij in elke broekzak past, super handig naar het strand of mee op reis!
Kan een afbeelding zijn van kind en waterpartij

Eten en drinken:

 • Koeltasje: In onze webshop is er keuze uit veel verschillende koeltasjes. Ideaal om mee te nemen naar een dagje strand en je lunch koel te laten. 
 • Thermosfles: Je drankje de hele dag koud houden? Koop dan een van onze thermosflessen. De thermosflessen zijn gemaakt van roestvrij staal en BPA-vrij plastic. 

Hopelijk hebben wij je wat meer stressvrij gemaakt met onze checklist. Fijne vakantie!