Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Trouwen op het strand

Vier je bruiloft op het stand 

Hoe leuk is het om je bruiloft op het strand te vieren. Je kan de mooiste dag op het strand in het buitenland houden, maar wat dichterbij huis is nog fijner?  Nederland heeft ook mooie stranden met leuke strandtenten om daar je bruiloft te vieren. Zoutbloed kan je in ieder geval helpen met de juiste decoratie van jouw bruiloft op het strand. 

Kaars in blikje

Voor een gezellige sfeer is het leuk om gebruik te maken van kaarsen. Zet een paar kaarsen op iedere tafel en het geeft gelijk een mooie sfeer. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kaars het einde van je bruiloft niet haalt, want de kaars in blik van Zoutbloed brandt maar liefst 35 uur! 


Vouwbootjes

Om een beetje in de sfeer te blijven van de decoratie hebben wij ook leuke vouwbootjes. Je kunt in de bootjes een klein plantje zetten of een waxinelichtje. De bootjes kan je te water laten in de zee.

Maak je geen zorgen over het milieu de bootjes worden binnen 6 maanden geheel afgebroken in de natuur. Ter vergelijking: gewone ballonnen doen daar 20 jaar over! Nog een leuk idee is om de bootjes op de borden neer te zetten met het diner.


Durf te dromen tekstbord

Leuke tekst borden geven ook weer wat sfeer aan jouw trouwlocatie. Wij verkopen een leuk tekst wordt die helemaal past bij dit thema. Zoals dit bord met de tekst ‘durf te dromen’. Het bord heeft de uitstraling van aangespoeld hout. Er zitten ook een paar leuke schelpen op. 

Flessenpost

Een super leuk idee op jouw trouwfeest is de flessenpost! Laat de bruid en de bruidegom een mooie tekst schrijven. Uiteraard kunnen alle gasten dit ook doen. Het is dan handig en leuk om het mailadres of telefoonnummer van het bruidspaar erop de schrijven. Zo kunnen andere mensen die de fles vinden het bruidspaar de fles teruggeven en kunnen zij het bericht lezen!


Wil jij nog meer decoratie voor jouw bruiloft op het strand? Neem dan een kijkje in onze webshop voor nog meer leuke decoratie producten voor op het strand.